Pomíjivost

Pomíjivost

Anotace: --

Skončil jsem další den
Tiše se vytratily sluneční paprsky,
seděl jsem u stolu
díval se na věci --
a nepochopil jejich význam

Pozoroval jsem oblohu
s několika hvězdami
a zatoužil po ní --
Protože já už nechci jenom snít
o klidných místech
o spokojenosti
o minutách beze strachu
o pustině kde bych moh´ umřít
bez povšimnutí

Představuju si zítřek
podobný ostatním dnům
Ztratí se někam do minulosti
jakoby ani nebyl
Autor frangir, 19.07.2011
Přečteno 308x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, casla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

že bych zase začala psát:_))povedené.-))

17.10.2013 21:13:27 | mateska

Jako byh tam byl ST

19.07.2011 22:18:00 | casla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí