...

...

Anotace: ....

Utéct pryč jen my dva,
žádný lži a žádnej pláč.
Pustý ostrov kolem pláž,
naše chatrč a já jsem ten lhář.

Jak dostat tě z hlavy
a neumřít hlady.

Jak dostat tě ven,
když každý tvůj pohled
zaráží mi nůž do kolen.

Sražená z tebe k zemi,
vím, že neřeknu nic
a ty
zůstaneš své milé věrný.
Autor Niky88, 20.07.2011
Přečteno 330x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, Danger
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska na první pohled...

24.07.2011 10:26:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí