Mlhavý svět

Mlhavý svět

Anotace: chtela bych se omluvit za chyby v mych basnich ale nedelam to naschval proste mam problem najit chyby ale doufam ze se vam to bude libit i tak.jo a prosim o komentar dik

Přede mnou leží jen mlhavý svět,
ze tmy září zláty květ.
Natáhnu po něm ruku,
mizí má mlhava zář.

Za svůj nezkrotný chtíč,
cítím na zádech kříž.
Slyším jen nářek a pláč,
ptám se tě:,,Jaky je ten tvůj strach?"

Stojím tu v prázdnotě,
jsem jak mrak ve své slepotě.
Přede mnou je tma a nic jiného nevidím,
tak proč se tě ptám když jsem si už našla odpověd.

Ja, prodírám se tmou,
není to jen hloupy sen.
Na hrudi cítím tlak,
přeletěl tady černý pták.

Mám otevřené oči,a však nevidím.
Vracím se zpět k mrtvým mé srdce chce už spád.
Autor 89Rosa, 08.02.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

heskííí

17.07.2006 19:02:00 | LVCIVS VINICIVS TORQVATVS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí