anonym

anonym

Anotace: ...

Prokládali jsme bolavé rány
Ještě bolavějšími
Abych si uvědomila
Jak snadno tě ztrácím
Čí to byla vina?
Já tě milovala
Tys mě miloval
To oni nás nechtěli vidět
Autor gaginas, 20.07.2011
Přečteno 343x
Tipy 3
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí