Ďáblův kříž

Ďáblův kříž

Anotace: ...

Ďábel pod krucifixem klečí,
Z Anděla síra smrdí.
Bůh se na to dívá – brečí!
Nemáme být na co hrdí.
Všichni svatí se léčí,
Když svět je zalitý krví.

Smrtka kuje kosu,
Krev ti teče z nosu.
Naprav své chyby, než ti hlavu z krku sejme.
No tak napravme své chyby, rychle se do toho dejme.
Když budeš mít víru z oceli,
Rány se ti zacelí.

Peklo nebo ráj,
Nikdy si nevybereš.
Dozvíš se u božího soudu.
No tak vlajko vlaj,
Čest sebou přibereš,
Hlavně nechoď proti proudu.

Poslední co ti zbylo je tvá vlast,
Tu ti nikdo neveme.
Nevěř Ďáblu, nevěř ani Andělu, je to past.
Pravdu do hrobu si sebou bereme.

Ďábel už se zase bojí kříže,
Anděl létá k zemi níže.
Autor Žiťa, 08.02.2006
Přečteno 530x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne co k tomu vic napsat

08.02.2006 19:59:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí