Čekání

Čekání

Anotace: použila bych klasika " dnešek se tak dlouho vleče...."

Psala bych básně
v hlavě je krásně
pusto.

Chtěla bych věřit
neumím měřit
tvoje slovo.

Nezbývá čekat
až začně štěkat
nové ráno.

Nevídáno, neslýcháno,
dozvím se to zítra ráno.
Snad mě pravda nezabije,
těžko se mi potom žije
na věčnosti.
Autor springmaid, 21.07.2011
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí