Noční můra

Noční můra

Anotace: obyčejná, nepostřehnutá

jsem světlo lampy
co přitahuje můry
kdysi jednou jsem byla
a za se budu
až zhasneš světlo

lichoťte mi
oddávejte se mi
já jsem ta
co vládne

chtějte oslnit mou září
co kane mi z prstů

chtějte ať laskám vás svým hlasem
chtějte víc, víc
chtějte, proste, chtějte-

cvak!

zhaslo světlo
padla tma

já jsem zas obyčejná
tobě víc než lhostejná

kam poděla se záře obdivu?
kdo sundal mi kabát slávy?
kde jsou ti jenž mě obdivovali?

všichni jsme jen obyčejné můry

a já jednou z nich...
Autor Metal Lady, 21.07.2011
Přečteno 238x
Tipy 2
Poslední tipující: Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí