Poslední přání

Poslední přání

Anotace: nechte ho odejít v klidu a míru

nechte mě odletět
přes moře
proletět nad řekami
proplout nádržemi

nechte mě odletět
pane doktore, nesnažte se už víc
nechte mě odletět
do krajin neznámých

nechte mě odletět
přes šarlatové řeky
a purpurová moře

nechte oceány ať mnou proplují
do zálivů odnesou
ještě naposled
do krotkých vln
odnesou...
Autor Metal Lady, 21.07.2011
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: Anjesis, Annie the wolf, Emmelia, Vlk v rouše, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí