Zas naposled

Zas naposled

Anotace: co mám tě nadohled....

Zas naposled se dívám do očí,
tomu, kdo srdce v koutě roztočí
a že je blíž, než v dohledu
nevím, zda tohle ještě dovedu...

Zas naposled mám ruku tvou na líčku
a vím, že naši písničku hráli jenom nám
z kapsy tahám duhovou kuličku,
no ano, já od tebe ji přece mám...

Zas naposled mě hřeje úsměv milý
a naplno chci užít tuto chvíli
než odnese ji zloděj čas
a zůstane jen odraz tvých řas...

Zas naposled jsi se mnou a chvíli můj
tak nemluv a jenom tiše stůj
at nezkazíš to kouzlo co je v nás
i samota občas skýtá pár drobných krás...

Zas naposled tu sedím a píšu do noci
sedím a píšu a kdo mi může pomoci
když ty jsi pryč a řeka plyne dál
já šašek a ty nejmocnější král...

tak proč se vždy stane to, čeho se člověk nejvíc bál???
to asi prot, že ten druhý si to mlčky tajně přál...
Autor tajemná slečna, 21.07.2011
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Meriel, Emmelia, CULIKATÁ, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí