Jsem...

Jsem...

Anotace: Složila jsem, když jsem se dozvěděla, že mě pár lidí z mé rodiny ani nezná

Sbírka: Is my life

Jsem tvář, co zavčas zmizí
Úvaha, nad kterou otázky visí
Múza, co šeptá ti slova
Naprosto neznámá osoba

Jsem matná vzpomínka
Jméno mé tajemné
Fráze podivná
Která se přeškrtne

Jsem vyhnanec, cizí osoba
Rodina mne odvrhla
Jsem dítě lomeno dospělí
To jsme to s osudem někam dotáhli

Jsem tajemná
Pro tebe neznámá
Jsem na fotkách dívka
Co ruka zakrývá

O mně nemluví
Pro ně jsem ztracená
Jsem ta cizí
Usměvavá holčina
Autor LadySymphonia, 22.07.2011
Přečteno 365x
Tipy 6
Poslední tipující: To je ONA, Lea*, CULIKATÁ, James Libustka, Houda, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí