Báseň o všem a o ničem

Báseň o všem a o ničem

Anotace: Báseň byla vytvořena jednoho studeného večera, v náladě blížící se bodu mrazu...

Stopy z písku se ztrácí
smývá je voda
bolestná vzpomínka se vrací
a do srdce bodá
zůstalo, tak málo
jenom hloupé snění
to co bylo se nám zdálo
a budoucnost??Žádná není!!
Ledové kry plují po moři
a na slunci bolestně tají
zahoď tu svíčku stejně nehoří
v bazaru prý jinou mají
dělová koule vzduchem letí
a cíl nejspíš nemine
podívej se do očí těch dětí,
snad ti aspoň jedno promine
Ta drobná kapka deště neumyje zem od krve,
křičel si ať prší ještě,
asi naposled a poprvé
Žádná budoucnost není
a nic smysl nemá
všichni už to dávno vědí
a pravda????...
Autor K.O.N, 20.11.2004
Přečteno 413x
Tipy 4
Poslední tipující: Juliete, excited
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

heyj to je maximálně úžasný... teda mě se to strašně líbí... asi jedna z nejlepších, co jsem na literu zatím četla... fakt ... prostě taková akorát pro mě =)

17.04.2009 23:51:00 | Juliete

Překvapuješ mě.. moc..

22.01.2008 17:35:00 | excited

Moc moc dobré a hlavně je to hezké a líbivé a krásné.

17.02.2006 20:57:00 | Fikus8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí