Ztracená můza

Ztracená můza

Anotace: Nezařazená sponální báseň.

Sbírka: Výkřiky fantazie

Když slova dochází
umělec pochází
jak tělo v márnici
studené, bez duše
tuze se snažící
naposled nadechnout
vzduch jemně vonící
purpurou, skořicí
jako o vánocích
kdy opouští nás hřích
tak navždy odcházím
do země zesnulých
Autor periarmos, 22.07.2011
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí