Vše se nějak mění

Vše se nějak mění

Anotace: jen to krásné,to už není

vše ve slovech se ztrácí
jsme jako tažní ptáci
jsme ukrytá myšlenka
jak tvoje rudá rtěnka

obraz co vzdaluje
když láska zase čaruje
jako otisk bezbarvé noci
vteřina co prosí?

ta kapka v moři
zázrak co se dvoří
jen to krásné to už není
Vše se nějak mění.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 22.07.2011
Přečteno 239x
Tipy 12
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hatlapatla, James Libustka, modrá..., Mbonita, labuť, E.T.Jane, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše se jistě mění,jen v našich duších zůstává to,co chceme,aby zůstalo stejné...

22.07.2011 15:11:00 | modrá...

Mění se čas, co obklopuje nás
A naše duše plují i protiproudem

22.07.2011 13:38:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí