ARMAGEDON

ARMAGEDON

Anotace: Anarchie... Armagedon... Apokalypsa...

Město plný strachu
se od tebe odvrátí,
město plný prachů
v prach se samo obrátí.

Prachů plný kapsy
ztrácej na ceně,
v zrcadle tý velký zkázy
vypadaj tak bezcenně.

Asfalt trhaj otřesy
budovy se bortí,
jistoty jsou otřeseny
vše se kolem hroutí.

Apokalyptická zkáza
roztrhala Zem,
Bůh se asi utnul
kéž by to byl sen.

Do hlubin se propadá
otřesená země,
a s ní padá do hlubiny
celé lidské plémě.

Z našeho světa
nezbývá už už mnoho,
zkuste si to představit
a nezešílet z toho.

Totální nicota
proříznula vzduch,
vše do sebe zbortilo se
uzavřel se kruh.
Autor ZENITZERO666, 22.07.2011
Přečteno 498x
Tipy 11
Poslední tipující: Anjesis, ECHO PARAZIT, Alfie, Emmelia, Ružka, Linzerka, E.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravdivá a výstižná..

23.07.2011 22:58:00 | Emmelia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí