Ve stráni

Ve stráni

Anotace: jen tak bloudit travou.

Sbírka: Zahrada snů

Samoten strání ploužím se krokem
tak přímo, někdy trochu bokem
travou tou měkkou, poddajnou
čichám tu vůni omamnou.

Skleničkou cinknout
rozum pozbýt
ohnivou vodou
pouto rozbít.

Sám si tak bloudit
měkkou travou.
Ty myšlenky co honí se mi hlavou ...
Vůni jalovcovou omámit srdce své.

Ve stráni zapadnout
po setmění...
Autor Paulín, 22.07.2011
Přečteno 314x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, hašlerka, Mbonita, Tamara, CULIKATÁ, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasná ,vonná..trochu smutná..

23.07.2011 20:25:00 | Mbonita

Já si při takovém bloudění čistím hlavu a ticho kolem mi omývá duši...

22.07.2011 22:52:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí