Padající lidstvo

Padající lidstvo

Anotace: Nečekejte ode mě pozitivní náhled na svět, až svět bude pozitivní, nebudeme muset používat slova pesimistická

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Kde je budoucnost lidstva
ve zkáze a smutku
chce se nás zbavit planeta
a nastolit časy pořádku
místo míru a porozumění
války a násilnosti
nenajde se ten, kdo to změní
co nás vrátí do lidskosti

Kde je dno té díry
do které neustále padáme
po jednom ničíme světadíly
vůbec ničím nešetříme
asi nikdy to nezkončí
lidská tolerance není
kde kdo tohle všechno vidí
v ničení nalézá uspokojení

Stále s něčím bojujeme
sami se sebou
nebo s matkou přírodou
a potom se divíme
našemu světu
lidskému střetu
který rači nevidíme
Autor Double T, 23.07.2011
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí