Sobectví

Sobectví

Anotace: ... Omlouvám se za vulgarismy, ale nahrazením slušných slov to nedostatečně vyjadřuje můj názor

Sbírka: Negativní pohled na realitu

V ulicích jen lidi co myslej na sebe
nekoukaj se na ostatní vídí jen svůj cíl
sobci, kteří z vejšky ser.. na tebe
snad odejdeš dřív, hlavně že tu bodou dýl
peníze, které jim dávají duševní sílu
všude po nás chtějí, na sebe jen mysli
neohlížej se na lidi, budeš mít v hlavě díru
sobectví a sobectví je úděl vašeho bytí

Od mala nás učí bejt dobrými sobci
žít jen pro sebe a sr.. na ostatní
lidi co pomůžou ti včas, jsou borci
někteří dementi jsou hodně nasr...
když zjišťují, že tu nejsou jen oni
že i ti ostatní chtěj jenom žít
ale oni chtějí vše a maj na to prachy
sobectví zasr..., my je tu nechceme mít

Po každym chcou tu špatnou vlastnost
sobectví, sobectví
od školy nás jí učí, jako tu věčnost
sobectví, sobectví
Autor Double T, 23.07.2011
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí