Na oči maluji

Na oči maluji

Anotace: Maluji na oči

Na oči maluji
hořící lesy,
v nebesa vychvaluji
Tvé boky,
(bez noblesy)
cítím Tvoje
rdousivé doteky…

Míjím v růži oděný úsměv,
Patří Tobě, vím to, vidím jej,
růžový je i Tvůj jazyk…

(chvíle pro plápolání očí)

…stvořený pro zpěv,
vypravěč ztrácí v nitkách děj,
a já se za Tebou začínám toužebně plazit…

a dokud Tě nepozřu,
(však to Tvé myšlenky jistě tuší)

tak umřu, ach umřu

…tak jak se na básníka sluší…
Autor Tomáš Přidal, 23.07.2011
Přečteno 264x
Tipy 16
Poslední tipující: Jiná, Danger, hašlerka, labuť, Kamil Princ, Emmelia, jitka.svobodova, Necelá, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Se mi zdá ,že ses rád topíš v očích,které tě uhranuli :-)

25.07.2011 08:14:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí