Pohotovost

Pohotovost

Anotace: ... po delší době ... tobě, sobě ...

Sbírka: Hraní si se slovy ...

Nocí ... dost
locí ... most
chvitý zálusk

na dnešní pamlsek

který sem
jen ženu

ženu?
že! nu ...

„jsi můj poklad děvče“
věříš tomu?
dojdeš se mnou ... dnes
do bodu zlomu?

píšeš?
no tak piš

a nehledej už
své duši
jinou/další/chtivou/zrádnou/žádnou?/marnou
skrýš

odvaha
pravdivost
šedá ... eminence

ukázat, že to jde
i když se zrovna třeba nechce
vodopád
vodo pád
pádlo
pravdo!

plav ...

nad
dno ...
Autor Helena Lovecká, 23.07.2011
Přečteno 358x
Tipy 14
Poslední tipující: Maryje..., V.N.Losinský, labuť, hašlerka, Mbonita, Juan Francesco de Faro, hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí