Hlava bez mozku

Hlava bez mozku

Anotace: O tom, že hodně lidem nechybí mozek, ale zdraví rozum

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Otevřený oči a sám svět
mě stále přesvědčuje
že všech světadílů pět
mor lidstva zužuje
místo zdravého rozumu
moc peněz vládne
otročí společnost konzumu
která se ti nevyhne

Společnost ničitelů
kácí všude pralesy
vlády bohatých států
se zase jen dohodly
že někdy hladovějícím
a umírajícím pomůžou
každý se stává neslyšícím
protože jde i o kapsu tvou

Všechna ta špína kolem
je lidský výsledek
málokdo hne jen prstem
aby nastal nový věk
místo natažené ruky
prst spoušť mačká
řeší to nějaké problémy
když člověk k zemi padá

Myšlenka opouští realitu
a hledá si někde svůj ráj
kde tu lidskou mentalitu
sami lidé rychle zakopaj
a sami sobě ukážou
co znamená slovo lidskost
ale v reálu to nedokážou
už moc je rozlezlá blbost


Jako tělo bez duše
je i hlava bez mozku
není nikdo kdo by to změnil
tuhle píseň bez názvu
Autor Double T, 24.07.2011
Přečteno 263x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik, Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí