Vzhůru pryč

Vzhůru pryč

Anotace: ... odletět odsud a jinde se mít

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Roztáhni ruce a podívej se
podívej se k nebesům
nikdo z nebe nedívá se
můžeš jít až k vrcholům
a stejně tam nic nenajdeš
tvá víra je jen v tvojí hlavě
je na tobě jak jí viužiješ
ale nechovej se chladně

Máš svůj rozum a názor
máš vše k tomu být svobodný
ale stejně si dej pozor
pocit svobody může být umělý
tvůj pocit svobody
může být úplně jiný pojem
skrývají ho naše hlavy
každý má různý dojem

Na jinou planetu
na jiný kout
nechci už být tu
chci jinám plout
Autor Double T, 24.07.2011
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Kars
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí