Zpověď upíra aneb vteřiny před útokem

Zpověď upíra aneb vteřiny před útokem

Anotace: Je zvláštní, že v poslední době nechodím spát dřív než po půlnoci. A právě v tuto dobu mívám nejvíce tvůrčí náladu. Tak zase něco přidám... Asi to bude spíš kravina :D

Sbírka: Má včerejší tvůrčí chvilka 1.

Půlnoc dávno odbila.
Všichni již spí.
Tys ještě svítila,
nechtělas' ať to ví.

Ve světle svíčky
dopis inkoustem jsi psala.
Pod zavřenými víčky
jsi svůj jazyk rozvázala.

A vylila si duši na papír,
všechno, co jsi zažila.
Nevěřilas', že by upír
přepadl tě za střízliva.

Stalo se tak.
Zemřela jsi.
Tělo padlo naznak.
Konec tvojí krásy.


Hlavně, že už nemám hlad.
Jenom nevím jistě,
kterou dívku mám vybrat
za svou oběť příště.
Autor Rezkaaa, 24.07.2011
Přečteno 503x
Tipy 2
Poslední tipující: Fanosh, Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není, mě se líbí.

26.07.2011 13:14:00 | Fanosh

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí