Krajina bez života

Krajina bez života

Anotace: jak slova co lhala

Proměnit přaní co hledáme
uvidět krajiny neznáme
jsou možná v každém doteku
v té zemi otroku
co jakoby nechtěli nic nalézt
Jaký je za to TREST?
vykřičené z hvězd
Vím kam může to vest?
co jakoby se vracet
do snů,co v nás lžou
do snů,co takové jsou?
jak slova co stokrát lhala
Jak Krajina bez Života.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 24.07.2011
Přečteno 215x
Tipy 23
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zenge, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, labuť, Niky88, Hazentla, hašlerka, Květka Š., Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí