pach pomsty

pach pomsty

Anotace: .

nenávidim lidi za nenávist
díky tomu jsem nucenej
nenávidět sám sebe a
milovat se ,
o trochu víc než tu vaši
lásku ,
protože vidím spousta měsíčního svitu
dopadajícího na zkrvavený rozbitý ksichty
plný nenávisti a posedlý
vražednou nocí, vztekem a pomstou ;
prokletý světlo
už ovládlo spousty duší
co si frňák
od krve suší
já se bránim a je to boj
opiju svůj trumf a
koukám na vás,
jak se ničíte navzájem ,
já,
bych si nedovolil;

to radši dříve
zničím sám sebe
bez povšimnutí;
nezapomenu
na tu nenávist
tvojí i mojí ;
tu svojí přiživuji
a oživuji
ta tvoje - pche,
ztratila se v potoku krve
a v pachu pomsty...
Autor humus, 24.07.2011
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí