Vlasy

Vlasy

Anotace: Literární forma: osmiřádek.

Když kolem hlavy, která má dost vlasů,
utíká čas jak nudné proudy vět,
tak říká si, že ještě má dost času,
když nezačala ani šedivět.

Však kulky rychlej než čas vzduchem letí
a lásky taky páchaj zločiny.
- Najednou je ti kolem čtyřiceti
a sčítáš jizvy a též šediny.
Autor Mr.George, 24.07.2011
Přečteno 306x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, rytmická a na nic si nehraje....a přitom melodická ST

26.07.2011 10:37:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí