Jen touha

Jen touha

Anotace: To není báseň , jen pouhá touha Jen noční chvíle v níž rozum se rouhá

Dívám se na papír čistý jako sníh
Bude popsán když přečtu pár knih
Vědění světa v nich jistě nacházím
o mládí své pomálu přicházím
mládí mi uletí trvá pár let
a já se učím jaký je svět
osmóza, voda, lysozom
hle zde je krutý virion
Charles Darwin, Artur C. Clarke
Berou nám mládí a dávají řád
Nikdo mi nevrátí mé jaro
Jednou se stanu moudrou však starou
K čemu však spěje takový svět
V němž žít začíná teprve kmet
To není báseň , jen pouhá touha
Jen noční chvíle v níž rozum se rouhá
Autor prouteny kosik, 25.07.2011
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: prouteny kosik, Houda, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...pěkná výpověď

26.07.2011 10:48:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí