Ukaž jen na sebe

Ukaž jen na sebe

Anotace: Není lehke otočit prst na sebe

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Nadávat na ostatní to umí každej
není tedy překvapením že i ty
odliš se, tak buď přece jinej
tak přiznej a naprav své chyby
řekni že i ty uděláš blbost
něco co po tobě musíme napravit
tak otoč na sebe svůj prst
není to lehké na sebe ho otočit

Dá to dost práce obvinit sebe
a přiznej si kdo znás to umí
každý umí ukázat jen na tebe
nejtěžší to je úplně poprví
potom to už není zas takový
ale jsi hrdina žes to dokázal
kdo po tobě bude ten další
ten co svou sílu světu ukázal

Ukaž na sebe
moc to nejde
je to jen pro silný
ukázat jen na sebe
Autor Double T, 25.07.2011
Přečteno 215x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí