dobroranní

dobroranní

Anotace: balkónová.. muhehe, jak ten čas zas a znovu letí v kruzích.. jako kdyby to tu už jednou bylo..

tužky a pastelky
tužky a chmíří babího léta minulýho
zaseknutý do betonový spáry
rozkreslují
po prstech
znepokojivý čáry

/chybí mi
úděry srdce
na druhou, nevýznamnou dobu..

chybí mi
tvoje ruce
který řeknou ne
než propadnem se do bažin
kde není vidět dna
ale je jistý, že tam, tam dolů
kde rozestupujou se mraky, co nejsou na obloze
nikdo z nás
nechce
- jestě ne, a možná
nikdy.

/zrádný, zrádně marný
nechat plynout čas
po rubu not
k symfonii smrti../

zrádný, zrádně marný
nechat proplouvat pivní tácky do přístavu
- dokouřit a nechat být
/hrnek bez kafe ve spáře betonový/
a věci
tak jak jsou..
.

neměnila bych.
Autor fialová, 25.07.2011
Přečteno 357x
Tipy 10
Poslední tipující: nebech, tato22, Emmelia, Houda, NikitaNikaT., Kapka, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu jsem se nad Tvými verši pozastavila... a závěr? Plně s ním souhlasím. ST!***

25.07.2011 20:32:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí