Strach

Strach

Anotace: Kéž by stačilo láskou ochránit své blízké,těm mým by se určitě nic nestalo

Kde končí naděje?
Tam kde začíná zoufalství.
Zoufalství je bezedná hrobka,
zoufalství je vyhaslá sopka.
Už nikdy nic nezažehne oheň,
oheň života,plamínek víry.
Kde končí naděje?
Tam kde začíná smrt.
Smrt je tělo v hrobce,
smrt je zrada otce.
Už nikdy nic nezažehne oheň,
oheň života,plamínek víry.
Zoufalství je utržený květ,
zoufalství je převrácený svět,
pohled psí i pohled dítěte.
Bolí,ó bolí východisko není.
NE!Já nechci!
Proto stále ochraňuji,
v myšlenkách blízké schraňuji,
sama sebe tím zraňuji,
však Šťastná že miluji.
Autor valerie emilie, 25.07.2011
Přečteno 258x
Tipy 9
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, labuť, CULIKATÁ, Tvůj kamarád Kodein, hloubavá, Emmelia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naděje je úplně zbytečná,ale nikdo nevěří,důležitý je instinkt,logika a tušení.

26.07.2011 23:42:00 | ECHO PARAZIT

Moc krásné, procítěné, šťastný je člověk, který má komu lásku dát..

25.07.2011 14:58:00 | Emmelia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí