Slza

Slza

Anotace: ...

Každému občas
Pár kapek ukápne
Této čiré tekutiny
Složené převážně
Z vody a soli

Ať již radostí
Či snad smutkem
Rozhodně to není
Divný skutek
Není zač se stydět

Skutálí se po tváři
Někam do oblečení
Či snad do polštáře
Časem se odpaří
A zmizí v páře

Zůstanou jen červené oči
A pár mokrých kapesníků
Které beztak skončí v popelníku
.
.
.
Jen ty Tvoje slzy jsou jiné
Mají pro mě hluboký význam
A bodají u srdce jako
Akupunkturní jehlice
Jsem pak nervozní
Jak kormidelník veslice
Když pláčeš, chce se mi taky
Snad Ti vždy budu na blízku
Abych Tě utěšil a slzy zastavil
Buď veselá :-*
Autor JohnyD., 25.07.2011
Přečteno 307x
Tipy 14
Poslední tipující: Jiná, Chancer, Emmelia, Lucucu, ECHO PARAZIT, CULIKATÁ, Meriel
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jééééé,já ted bulím taky,kapky padaj na klávesnici.

25.07.2011 22:51:00 | ECHO PARAZIT

takové veselé a nadějné, že bude lépe. moc krásná. děkuji, udělalo mi radost jen její přečtení

25.07.2011 21:39:00 | Meriel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí