Nečekej zázraky

Nečekej zázraky

Anotace: vždyt štěstí přeje těm, co spokojí se s málem... i Honza byl jen málem tím králem.... ;)

Nečekej zázraky, co nemůžu ti dát
nedosažitelnou, co z ohně může vstát
jsem tady a skutečná
ne jak tvá láska nevděčná...

Nechtěj to, co splní se když sníš
to pravdivé je, když právě bdíš
já čekám třeba stále
i když v černobílé škále

Nemarni čas zbytečně
a prostě mě oslov konečně
jak říkáš život je jednou
a ne z každého si hned na zadek sednou....

Nedělej nic- to není dobrý nápad
pak začnou ti kůži z těla drápat
a po letech dovíš se snad,
že byla jsem člověk, co měl tě bez výhrad rád...

Nebud už takový, bud jako dříve
at všude nečmárám jen obrázky snivé
at je to pravdou zas
at slýchám tvůj hlas...

Nejsem ta bez chyb
a ani ty nevíš vše nejlíp
pár omylů nás utváří v obrysech
tak nepátrej po tajemné Odysee...

Nesni dokola sny ale žij
úsměv mi do tváří zase vpij
a at jej nesmaže už žádná kráska
jen se mnou, kámo, poznáš, co je láska..
Autor tajemná slečna, 25.07.2011
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Elisha, Radek.oslov.Šafárik, Avery, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrej závěr - realita života

02.08.2011 22:28:00 | Elisha

to je zázrak láska..Co

01.08.2011 18:38:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí