Paralelní vesmíry

Paralelní vesmíry

Anotace: Nic není jen jedenkrát.

Závod začíná pro čerstvě narozený plod
Mužského pohlaví, co rozšiřuje rod
Po klikatých stezkách, smrt na konci jest
K ní miliony různých cest

S každým rozhodnutím se větvící
Vznikají a zanikají
V kostelní lavici
Za hříchy se kají
Druhé já s tetováním 666
Zvolilo jen jiné z cest

Alternativních vesmírů nekonečné množství
Více či méně si podobných
Což v praxi vypadá jak cizoložství,
kde jednoho pláč je druhého smích

Při naší výpravě do ustlaného hrobu
Přes odlišná území
Zažijeme radost, zlobu
Protnou se zas pod zemí
Autor Serja, 26.07.2011
Přečteno 270x
Tipy 4
Poslední tipující: James Libustka, Donne, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí