ona s ní

ona s ní

Anotace: ...

Vzdávám hold vínu...
Tu trpkou chuť blínu
provoní skořicí.
Hříšnici promění v světici.
V divadle stínů, při svících.
Na lemu sklenky,
dvě stopy rtěnky.
Děkuji vínu...
Ta pachuť splínu mě opouští..
Když stéká do houští...
Tvého klínu..
Prsty tím tajemnem zasaženy,
Když hladí nahou kůži ženy.
Možná víno, možná chtíč...
K třinácté komnatě našly klíč.
Autor lacerta.agilis, 26.07.2011
Přečteno 301x
Tipy 15
Poslední tipující: Adelein, Jiří I.Zahradník, hanele m., khantengri, labuť, J sh' T r' k, Donne, CULIKATÁ, Víla, Houda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vínečko mám taky ráda a báseň se taky hezky čte.

26.07.2011 14:51:00 | Donne

Opravdu moc hezká výpověď !! ST

26.07.2011 08:02:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí