BÁSNÍK A PES, POZDRAV

BÁSNÍK A PES, POZDRAV

Anotace: Další "básně" o básnění

Sbírka: ŽÁRLIVOST

BÁSNÍK A PES
Když jsem byl mladičký
nepsal jsem básničky
Teď tvořím jak výrobní pás
Ocení to, snad někdo z vás?
Vím - je to hrůza a děs!
Při deklamaci vyje i pes
Omluvte nás, prosím vás!

POZDRAV
Vše musí hned stranou
když verš se line hlavou
Tak se krásně bavím
líbám vás a zdravím!
Autor RU 82, 26.07.2011
Přečteno 275x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..taky zdravím..

26.07.2011 09:56:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí