Cizí věci ve tvojí hlavě

Cizí věci ve tvojí hlavě

Anotace: Je důležité zachovat si svůj náhled na svět a svou hlavu

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Proč ti někdo cizí
ukazuje zase směr
on tvým pohledem nevidí
tak to taky tak ber
nejsi jen blbá loutka
uvažuj podle sebe
nikdo není atrapa
která tu je pro tebe

Zas ti někdo cizí
pere do hlavy svý věci
dává ti rozumy svý
a přitom to jsou jen kecy
buď svůj a mysli
každej se svým rozumem
neřiď se nesmysli
nebuď ovlivněným občanem

Je spousta cizích věcí
který do tvý hlavy nepatří
tak si to uvědom přeci
a osvoboď svou mysl
Autor Double T, 26.07.2011
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí