Falešnej pocit naděje

Falešnej pocit naděje

Anotace: název to vystihuje

Sbírka: Negativní pohled na realitu

Jsi úplně na samym vrcholu
máš pocit svýho vítězství
musíš být stále v pochodu
nebo ti vítězství uletí
myslíš že si zvládl svůj cíl
už je pro tebe hotovo
tak jen se prosím nemyl
aby nebylo dokonáno

Lehce to vše pozbyl
jen postižen sám sebou
tak proč si tu vůbec byl
když zametli jen s tebou
dali ti pocit naděje
ale byl to falešnej pocit
realitou byla jen beznaděje
tak proč to dál ještě chtít

Falešnej pocit vítězství
falešnej pocit naděje
tohle ti dá každej
a ještě se na tebe usměje
Autor Double T, 26.07.2011
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí