Smrt od lásky

Smrt od lásky

Anotace: Je někdy až zvlástní, jak může člověk lehce pozbýt žití. A rosa se třpytí..

Po oblázcích krví smočených
Jdou mé nohy bosé
A ranami jizvou již zhojených
Třpytím se na trávě v rose

Světem jdu s nohami od krve
Kde kdo se ptá co se stalo
Vzpomínám na schůzku poprvé
Jenomže teď už vím málo

Před branou ďábelských slastí
S tvýma očima před sebou
Vznáším se- nad propastí
Zlost zmítá mnou i tebou

Kde jsou ty časy
Co měla jsi nad míru
všeho, a plavé vlasy
S vůní kašmíru?

Sama jsi rozhodla
O mém dalším žití
Srdce jsi probodla

A rosa se třpytí

S kapkami krve
Autor Lina, 26.07.2011
Přečteno 305x
Tipy 7
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Anjesis, jitka.svobodova, tato22, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí