Slzy

Slzy

Anotace: slzy jež k nám patří...

27.7 - 28.7.2011 23:55 ...

Slzy

Slzy jež tečou
nestíháš utírat
myšlenky se Ti honí
vzpomínky se jeví
přec pláčeš jak malý kluk

slzy jež vysychají
Tě pálí
u srdce bolí
jak vzpomínáš
okamžiky se jeví
jak dávné tak přítomné

srdce láskou pláče
v polštáři
hlavu zabořenou
u srdce pýchá
horké slzy
po tváři Ti kanou

kde jen kde jsi
lásku a cit nechal ?

slzy
po tváři plynou
jak obláček na nebi
jež se pak v déšť promění
neb neustanou
dokuď se vítr nezmění...
Autor JarekBrnoCz, 26.07.2011
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí