G T A Prag-andreas

G T A Prag-andreas

Anotace: Tááák:-D A 5. díl herní série G.t.a. se bude odehrávat v Praze Vršovicích. Malá ochutnávka od Rockstar:D)' R*

Procházim se ulicí
pozoruju lidi,
ohmatávám zrakem domy
ty členitý zdi.

Genius loci
kouzlo Vršovic,
čtvrcených sítí
náměstí a ulic.

Nevím proč a nevím jak
ale tak nějak se mi zdá...
připadám si v týhle čtvrti
jak v lokaci G.t.a.

Zajímavý figurky
a členitý domy,
ulice maj zvláštní nádech
jiný jsou i stromy.

Fasády jak malovaný
všechno se tu jiný zdá,
a dost možná že je to tím
že G.t.a. je jen hra.

Splynulo mi jedno v druhé
jako s kouřem pára,
svoje vlastní G.t.áčko
má teďka i Praha;)
Autor ZENITZERO666, 26.07.2011
Přečteno 313x
Tipy 3
Poslední tipující: ŠEDIVÁ MYŠ, Ružka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí