SANDBOX GAMES

SANDBOX GAMES

Anotace: Hraje tu někdo rád videohry?;)

Kdyby byl život
jako nějaká akční hra
rozsáhlá jak FUEL
pestrá jako G.T.A.

Nejdražší z té série
to je mi SAN ANDREAS
a to srdcem tak i cenou
co jsem za ní dal.

Stal bych se do morku kostí
figurou z té hry
byl bych chvíli někým jiným
splnil si svý sny.

Co třeba hra ujetá
jako DVOJKA POSTAL?
Moh bych v klidu mávat kosou
aniž bych co posral.

Ve hře BURN OUT PARADAIS
byl bych Niky Lauda
ve hře CALL OFF DUTY
končila by sranda.

Kontakt očí s monitorem
zdá se mi už málo
chtěl bych to mít osobní
jako by se mi to zdálo.

Stal bych se součástí
kterékoliv hry
bylo by to živější
než drogovej trip.

Asi jako Trávníkář
Existenz či Inception
přenes bych se v jiný svět
na půl P.C. na půl bio...
Autor ZENITZERO666, 26.07.2011
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí