Z ROZVODOVÝHO SPISU

Z ROZVODOVÝHO SPISU

Anotace: Dlouho jsem tady nebyl. Nebyl čas,chuť,nebo možná můza?

Nenašla prince jen chlapa kterej pije
Málo vydělá a ze dne na den žije
Představy krásný o tom jak bude šťastná
Už vzaly za svý a budoucnost je jasná

Nemaj na nájem tak bydlej u rodičů
Děti jsou hodný a v rozvodovym spisu
Je...že odešel od ní a dělá někde v lese
Na děti platí a to je hlavní přece

V koupelně pláče když večer se myje
Ujel jí vláček a v týhle díře shnije
Byl její štěstí prostě měla ho ráda
Teď zatíná pěsti aby to zvládla
Autor jondys, 27.07.2011
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: Fanosh, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky,díky

27.07.2011 22:25:00 | jondys

A tak,tak to je dobře,hodně štěstí kámo.

27.07.2011 22:20:00 | ECHO PARAZIT

To je zkušenost, naštěstí ne osobní.

27.07.2011 22:15:00 | jondys

Tohle je osobní zkušenost nebo jen vize?

27.07.2011 21:55:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí