Už mě to nebaví...

Už mě to nebaví...

Anotace: ...aspoň, že už to je v půlce:)

Už mě to nebaví
Po tolika společných nocích
Usínat tady sám, a nemít
Komu bych mohl ruku kolem pasu dát

Už mě to nebaví
Po tolika společných nocích
Neslyšet vedle sebe její dech
A probouzet ji hlazením po zádech

Už mě to nebaví
Po tolika společných nocích
Prožívat dny bez Tebe
To i sluneční paprsek zazebe

Už mě to nebaví
Po tolika společných nocích
Nemít koho před spaním políbit
A ráno se dívat jak spí
Sledovat každý pohyb její hrudi

Už mě to nebaví
Po tolika společných nocích
Čekat jak pomalu přicházejí další
A mé dlaně a rty se na Tebe již moc těší
Autor JohnyD., 27.07.2011
Přečteno 303x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiná, Emmelia, Chancer, Necelá, Meriel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí