Smútok

Smútok

Anotace: Básen je o smútku ako takom

Sbírka: Smútok

Smútok ktorí zakráda sa,
v šerom dni vždy vôkol nás.
Šepká smúťte, smúťte,
a tešte ma ešte viac.

Plno smútku je vo svete.
Smútok mestá oblieha.
Bitky, vojny, znásilnenia,
k tomu strach , a trápenia.

"Budte šťastný,radujte sa."
vravia všetci okolo.
Ale môžme ked vo svete toľko smútku zavládlo?

Škodoradosť,korupcie,
na štastí nám nepridá.
Smola iných a neštastia,
to je dnešná idea.

Ono lásky málo v nás je,
Aj ked veľkú silu má.
No aj tak myseľ otupená,
iným svinstvám nahráva.
Autor Arual, 27.07.2011
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí