zas a zas

zas a zas

Anotace: .

mam to rád nahlas a
ne jen nadávky
hoříci cigaro a
tvrdý panáky
v moři špatnejch zpráv
našel ďábla ďas a
měl pravdu když řekl
jsi jen moci hlas
s věčnou hudbou
navždy a nikdy
připravuješ proslov a
házíš očko
sedíš v koutě ,
tiše dume
...
zástupy všeho a
kapsy prázdný
do čeho si
dám
si asi
ještě práska
vyseru se na kecy
jako láska
na zdraví,
kapitáne kocábky,
s vodou pluje dál a
je tuze rád
za trochu tabáku
k snídani hašlerku
na zuby protézu a
obzor hledá dál
....
kapitán válka už je tu,
prej mír a láska, demokracie vole,
však na všechny svině
nevaří se nic ,
vaříme si sami sebe
pod nohama i nad hlavama
...
hoří mi hlava i v hlavě
hoří mi hlas
hoří mi touha ,
plíce i dech
podpaluju a přilejvám
mé pravé já s
ránem umírá
to je zas vejvar
zas a zas,
co je dál
shoříme a s námi i
všechen čas
.
Autor humus, 27.07.2011
Přečteno 245x
Tipy 13
Poslední tipující: Jajas, Houda, James Libustka, MarkétkaR., la loba, ostuda lidstva, tato22, Fanosh
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, chlast prostě pomáhá zapomenout

29.07.2011 06:37:00 | Lagedama

Snad se stihnu uchlastat než přijde konec světa,no možná už je...

28.07.2011 17:46:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí