inspirace došla

inspirace došla

Anotace: a není o čem psát

jsem básník bez inspirace
jsem hudebník bez sluchu
jsem básník se sluchem
a hudebník s inspirací

a nemám talent
a nevim o čem psát
a nevim co číst
a co dál dělat
možná protože mám talent
anebo velkej antitalent

a tak píšu aspoň něco
založenýho na protikladech
abych vypadal strašně chytře
protože mi to všichni sežerou
protože hledaj smysl
protože se bojí
protože jsou odvážný
protože vypadám chytře

a v pokoji mám velkej bordel
fakt velkej
válí se tu flašky
od piva od rumu
a kousky tabáku
možná někde nějaká ta tráva
a kousky ze mě
ale mě to nevadí
protože vím
že bordel je všude
a systém sám o sobě
je neorganizovanej bordel

už fakt nevím co dál
ubalím si cigaretu
a odletím spolu
s kouřem
ale ne s tim vyfukovanym
s tim modrym co jde
ze zapálený cigarety
když jí necháš
jen tak si pouštět ten
svuj dým

ha!
našel jsem svůj smysl
je založený ve víře
ve víře v nesmyslnost
na tý se dá přežívat
a dokonce
když se ti chce
a když víš jak
i žít
ale je to těžký
doopravdy žít
to je kurva těžký
ale já to zvládám bejby
tak mi dolej ruma
a doraž mě
Autor ego_nothing, 28.07.2011
Přečteno 228x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí