PRABABIČKA

PRABABIČKA

Anotace: Mnozí jsou i ve velmi pozdním věku "postiženi" zdravím a nebývalou aktivitou.

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Žena výstřední, jak ani nechce
venku míjí vše a vždy tak lehce
Co víc, předbíhá i běžce
Když jezdí na koloběžce
Vůbec není konzervativní tvor
jak v jejím věku často bývá
Má smysl, nejen pro humor
úsměvná sjíždí tak i z hor
Pohyb, jsou pro ni skoro hody
Ještě tak přejíždět i schody
Nestárnout, to je vůle i víra
ať národ jak chce na to zírá
Autor RU 82, 28.07.2011
Přečteno 280x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Květka Š., Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí