Třesky plesky

Třesky plesky

Anotace: plesky třesky

Nálada je - žádná sláva -
jakž takž je mi – to se stává –
ve větru na (z písku) desky
píšu svoje třesky plesky.

Bývají to kecy v kleci
(zvlášť když bývám po pár deci).
Když svět usíná – je starý –
mávnu rukou – láry fáry!

Když den další – uhoď/ prašť
nepřines nic – sílu zvlášť,
kdeže jsou jen loňské sněhy…..¨
rozhodnout se hot? Či čehý?

Tak si sbalím saky paky –
torza lásek balím taky –
zas opustím večer dům.
Co mi zbývá? Čaj, rum....bum!
Autor Kewt, 28.07.2011
Přečteno 305x
Tipy 1
Poslední tipující: ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úsměvná říkanka.

28.07.2011 16:04:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí