Semínka z hořkosti

Semínka z hořkosti

Anotace: ....semínka....

Semínka z hořkosti
lásky co zmizeli
pro něhu a něžnosti
lidi jen záviděli

pro pocit co tiše pláče
vrátí se vstříc vzpomínkám
tajemného hráče
co nikdy víc nepotkám

Únava z běhu,naději dává
květina v ruce prozradí
vzdá se ,marná sláva?
když umí říct nevadí

Úsměvy z tváře zase zmizí
když hledá naděje z pohádkou
kde zloba je tak cizí
mlčí a probudí se s otázkou?

Máš tisíc možností
co jsme už věděli
proč ticho záviděli?
Semínka z Hořkosti.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 28.07.2011
Přečteno 263x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, hatlapatla, Zasr. romantik, Juan Francesco de Faro, Jarka, Psavec, CULIKATÁ, Mbonita, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozoruhodná, moc se mi líbí...*:)

31.07.2011 10:36:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí