psí život

psí život

Anotace: záznam spousty myšlenek a pocitů

prrr-řekonat
volit nejsnažší cestu
avšak nejvýhodnější
smyslu i nesmyslu plnou
hledám nesmysl života
hledám přístupnost bytí
nacházím ale jen sám sebe
v otřesných psychických stavech
okouším a zakusuji nežádoucí
belhám se skrze nekonečnou temnotu bytí
pochybuji nad pohyby se sklenicí vody
nakrucuji své myšlenky do spiráloidních prefabrikátů
pohřbívám (ne)zdravý rozum na pokraji absurdna
stydím sebe zroudím sám sobě mihule
kroužím svými ústy nad dlaždičkami modro-hnědými
okukuji zadnice vystavěné pro bezúhonou kopulaci
avšak sám srabem jsem opovržlivým
neusínám nad rozpolcenou logikou
stahuji se do svých rakovinoucích plicních vaků
klepu kladívkem na svá játříčka
ťuky ťuk
buch buch buch
zlý to duch ten alkoduch
limonádu rači ze svých nápadů si uvařit
než zmařit
co se dá
to jde i všechno jinak-nejiak
tyhlety nekonečně utápěné letní večery odpoledne i dni
do toho kostela tam radš
s blázny vzívat belzebuba
a malovat sadámy po zdech a omítkách
nadchází jedna zkouška zadruhou
jedna těžší než těžká
a u všech propadám
zejména u těch životních
jak už tomu tak bývá
možná pokračovat nežli se žalem zabít
bleh
opít sebe do mrtě si zapít
mozek to je dobrák a vždycky
mě stejně nechá v tom mohutném štychu
Autor hamba kahle, 24.06.2004
Přečteno 876x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..dost dobrý...vzrušující počtení...

20.01.2008 11:39:00 | Fallen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí