spravedlnost

spravedlnost

Anotace: neexistuje tak mi necpěte moudra co je dobrý a co ne

kde se nacházíš
a kde se ztrácíš
mnohokrát si sebe našel
někdy to bylo boží
někdy horší než kašel
co je to dobře se míti
či naopak dobrým býti ?
když něco máš tak chceš víc
proto je lepší nemít nic
v tom je ta obrovská síla
nebavrvit si svět do černobíla
rozeznávat širokou škálu spektra
můžeš i posoudit počin pitra
byl to zloděj špinavej
nebo byl šikovnej a mazanej
nikdo nemůže hodnotit co je správný
a kdo myslí že jo tak je vadný
Autor ostuda lidstva, 28.07.2011
Přečteno 318x
Tipy 7
Poslední tipující: Iv, Petbab, ilona, MarkétkaR.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

skvělá úvaha ST

08.08.2011 09:14:00 | Iv

černobílé vidění je nakažlivé.. dát se zaočkovat?

29.07.2011 09:54:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí